DealeXtreme

Goedkoop kopen in China via DealeXtreme

Lopen je klasgenootjes iedere maand op de nieuwste Nike’s? Heeft je neefje telkens de nieuwste gadgets? Trainen je teamgenoten wekelijks in verschillende tenues van bekende voetbalclubs? Dan hebben zij waarschijnlijk DealeXtreme al ontdekt. Wil jij dat ook? Dat kan! Ga dan online goedkoop kopen in China via DealeXtreme. Dé oplossing om er ook trendy bij te lopen. Op deze website bieden verschillende leveranciers (‘merk’)artikelen aan; van verschillende kleding tot speelgoed en elektronica tot sieraden. MAAR…naast de voordelen zijn er ook nadelen.

De nadelen van DealeXtreme

Er zijn verschillende nadelen met betrekking tot het bestellen van artikelen via DealeXtreme:

• Juiste artikel – Het kan voorkomen dat het artikel bij ontvangst anders is dan besteld is, zoals kleur.
• Juiste maat – Vooral bij kleding en schoenen is het gokken welke maat de juiste is. Veel leveranciers laten een tabel met maten zien, maar dit geeft geen 100% zekerheid.
• Namaak – De artikelen die op DealeXtreme te bestellen zijn, zijn namaak. Dat kan ook niet anders, want de kostprijs is veel lager dan (echte) artikelen die te verkrijgen zijn.
• Douane – Als het pakket onderschept wordt door de douane ontvang je hierover, per post, een bericht met het verzoek aan te geven wat er in het pakket zit. De douane kan zo de invoerrechten berekenen.

De voordelen van DealeXtreme:

• Goedkoop! – Hoewel namaak, alles wat aangeboden wordt via DealeXtreme is vele malen goedkoper en inveel gevallen niet te onderscheiden van ‘echt’.
• Bespaar geld – Het zijn dure tijden en toch wil je nieuwe elektronica aanschaffen en er leuk bijlopen. DealeXtreme is dé oplossing om (‘merk’)artikelen te kopen en geld over te houden voor andere dingen.
• Verzendtijd – In tegenstelling tot AliExpress, worden de meeste artikelen op DealeXtreme per vliegtuig verzonden. Dit scheelt aanzienlijk in verzendtijd.

Ontdek het zelf

Iets meer nadelen dan voordelen, maar waar maak je je druk om? Neem bijvoorbeeld een paar Nike schoenen. Voor zo’n €50 bestel je al één paar, waarvan de echte in de winkel meer dan €200 kosten. Of bestel een Superdry t-shirt voor €15, met een echte winkelwaarde van €55. Probeer het een keer en maak zeer goedkoop de blits met je nieuwe sportschoenen. Is de maat niet goed? Maak dan iemand anders blij.

Bij vragen zijn in de meeste gevallen de leveranciers via e-mail redelijk goed te bereiken. Kijk wel goed op de foto dat het logo van het betreffende artikel klopt en check de feedback score van de leverancier. Ontdek het zelf, op DealeXtreme.